Lidl sarbatoreste Halloweenul prin reduceri!
Astazi 31 Octombrie gasesti la Lidl costume inspaimantatoare de Halloween pentru cei mari si cei mici!Poti alege intre palarii de vrajitoare, diverse costume si masti. Si pentru un décor inspaimantator alege gama variata de bomboane in diferite forme inspaimantatoare dar si multe decoratiuni de Halloween sau abtipilduri fluorescente.Daca ai tras o speritura buna de la nenumaratetele oferte din magazinul Lidl din orasul tau iti recomandam sa te relaxezi incercand reteta din catalogul Lidl “Briose Halloween”. O minunatie!
Lidl va recomanda Briose Halloween
Ingrediente pentru 6 persoane
- 30 g Ciocolata amaruie
- 200
g Ciocolata alba
- 50
ml Lapte proaspat 2%
- 2
buc Oua M
- 1
varf Sare recristalizata fina
- 125
g Unt 65%
- 10
g Praf de copt
- 175
g Faina alba grau
- 5
linguri Zahar
- 75
g Alune
Mod de preparare
Se macina alunele, se amesteca cu faina si praf de copt. Se
amestecaa untul, zaharul si sarea pana amestecul devine cremos. Se adauga pe
rand ouale. Se adauga treptat, alternativ, amestecul cu alune si laptele. Coca
se repartizeaza in cupele tapetate cu hartie de copt ale unei tavi de briose.
Se coc timp de 30-35 de minute in cuptorul preincalzit, la 175°C, pana se
rumenesc bine. Se lasa la racit, iar apoi se scot din cupe.
Ciocolata alba si ciocolata amaruie se maruntesc separat, apoi se topesc
succesiv in bain-marie.
Suprafata brioselor se unge cu ciocolata alba. Cu ciocolata neagra se umple o
punga pentru congelare. Se inchide si se taie intr-un colt.
Se spriteaza cercuri subtiri pe briose, iar apoi se intind, cu ajutorul unei
scobitori, dinspre interior spre exterior, formandu-se un model de panza de
paianjen. Se lasa la uscat.
Ciocolata alba si ciocolata amaruie se maruntesc separat, apoi se topesc succesiv in bain-marie.
Suprafata brioselor se unge cu ciocolata alba. Cu ciocolata neagra se umple o punga pentru congelare. Se inchide si se taie intr-un colt.
Se spriteaza cercuri subtiri pe briose, iar apoi se intind, cu ajutorul unei scobitori, dinspre interior spre exterior, formandu-se un model de panza de paianjen. Se lasa la uscat.